PROIZVODNJA

Aluminijum, drvo i drvo-aluminijum – prozori, vrata i druge enterijerske i eksterijerske konstrukcije.

Osnovna delatnost je obrada drveta i izrada elemenata za građevinarstvo sa ciljem da se teži ka savremenim konstrukcijama i kombinacijama sa aluminijumom i ostalim metalima. Tako su nastale nove konstrukcije profila od aluminijuma i drveta, a svi razvojni programi su bili zajednički – kao i nastupanje na tržištu, konstruisanje, projektovanje i izvođenje. U investicionom programu imali smo nameru da zajednički usavršimo proizvodne procese, usaglašavamo i nabavljamo opremu i iznalazimo nova rešenja u skladu sa zahtevima tržišta.

Posedujemo opremu za obradu drveta rezanjem, brušenjem, presovanjem i lepljenjem, kao i opremu za obradu metala: za zaštitu aluminijuma eloksažom i plastifikacijom, obradu rezanjem, glodanjem i spajanjem. Posedujemo i opremu za izradu proizvoda u kojima su osnovni materijali drvo, INOX (nerđajući čelik), aluminijum i staklo.

U svom radu smo izveli brojne kapitalne objekte širom regiona.

Kod konstrukcija drvo-aluminijum, napravili smo posebno rešenje sa prekidom hladnog mosta između drveta i aluminijuma i sa ugrađenim euro-žljebom. Tako je nastala serija aluminijumskih i drvenih profila sa oznakom VDR, a za aluminijumske konstrukcije, fasade, strukturalne fasade i klasične prozore serija IS i VDR sa oko 200 različitih profila.